Stillingsopslag

Opret ansøgning

Aabenraa

Revisor, HD/R - Cand.merc.aud

Vi søger på vegne af vores klient en eller flere

 

REVISOR (HD/R - Cand.merc.aud)

der er i dialog med kunder

 

Vores klient er et professionelt og moderne statsautoriseret revisions- og rådgivningsfirma, der skaber tryghed og værdi for små og mellemstore virksomheder. 

Vores klient er en lokalt forankret, markant afdeling der består af et team på 30 medarbejdere, hvor den personlige kundedialog er vigtige elementer i det daglige arbejde, ligesom de faglige kvalifikationer og personlige værdier er kritiske succesfaktorer for den ideelle kandidat.

 

Jobbeskrivelse

Du kommer i denne stilling til at beskæftige dig meget med opgaver indenfor revision, skat og regnskab – men ikke mindst vil vi udfordre dig på evnen til at gå i dialog med dine kunder. 

Du kommer til at arbejde meget selvstændigt med dine opgaver og i et naturligt samarbejde med dine kolleger, og kontinuerligt få tildelt ansvar der passer til dine evner og kvalifikationer. 

En professionel, men nærværende dialog kombineret med en høj tilgængelighed og personligt engagement er vores metoder til at skabe tryghed for vores kunder.

Du vil arbejde såvel selvstændigt som indgå i teams på større revisionsopgaver.

 

Personprofil

Du har en relevant teoretisk baggrund som HD/R eller Cand.merc. aud , alternativt er du igang med en relevant uddannelse, suplleret med praktisk erfaring.

Den ideelle kandidat har nogle års praktisk erfaring fra branchen og at stortrives med SMV-segmentet og med den nære kundekontakt, hvor du virkelig har mulighed for at gøre en forskel. 

Du arbejder måske i dag i et større revisionsfirma men savner bredde, koordinering, selvstændighed, kundekontakt og et godt sammenhold med gode kolleger. 

 

Du tilbydes

For de rette kandidater er der tale om en ansvarsfulde og udfordrende stillinger med mulighed for at præge egen og virksomhedens udvikling. Der tilbydes fleksible arbejdsvilkår, hvor der er fokus på balance i livet og attraktive løn- og ansættelsesvilkår, der modsvarer vores klients krav og forventninger og dine kompetencer.

 

Tiltrædelse hurtigst muligt eller efter aftale.

 

Yderligere oplysninger / fremsendelse af ansøgning

Yderligere oplysninger kan indhentes hos Preben Svendsen 40 44 14 93 eller Christian Enghave 40 44 14 92 hos Lohff Management.  

 

Vi vurderer løbende de indkommende ansøgninger, så send gerne din ansøgning snarest. Dette ved at benytte linket Opret ansøgning placeret over denne stilling.