Stillingsopslag

Opret ansøgning

Aarhus

Financial Controller

Økonomiafdelingen i Falck Danmark A/S søger financial controller

 

Økonomiafdelingen

Du indgår i et team af højtuddannede medarbejdere i et uformelt miljø, hvor der lægges vægt på den enkeltes personlige og faglige udvikling.

Økonomiafdelingen består af funktionerne: budget, controlling og rapportering, regnskab, fakturering, debitoropfølgning, shared servicecenter fakturaskanning og leverandørbehandling, løn samt driftsanalyse.

Økonomiafdelingen varetager i øvrigt et økonomi- og bogholderimæssigt ansvar for en række andre Falck selskaber.

I alt udgør økonomiafdelingen cirka 40 personer.

 

Stillingen og arbejdsopgaver

Du får reference til økonomichefen og du vil som en del af økonomiafdelingen, deltage i mange alsidige arbejdsopgaver, der omfatter følgende:

  • Varetage et operationelt ansvar for budgetprocessen
  • Deltage aktivt i den løbende økonomiopfølgning og forklare budget afvigelser
  • Forberede den månedlige gennemgang af regnskabstal med Økonomiafdelingens ledelse
  • Deltage i finansiel rapportering til Group Reporting
  • Vedligeholde og videreudvikle rapporteringsværktøjer
  • Bidrage i udarbejdelse af analyser på ad hoc basis
  • Bidrage i udviklingen og implementeringen af økonomistyringsmodeller
  • Ad hoc projektdeltagelse
  • Evt. personaleansvar for et mindre team af medarbejdere

Kvalifikationer

Du er engageret og motiveres af fagligt udfordrende regnskabs- og forretningsmæssige problemstillinger/opgaver. Du har en struktureret arbejdsform og du sikrer på egen hånd, at opgaverne bliver løst.

Ud over en stærk økonomisk baggrund har du en solid forretningsmæssig forståelse. Du har en uddannelse som cand.merc.aud., HD(R) eller tilsvarende og har kombineret denne med erfaring fra revisionsbranchen eller en lignende stilling. Gennem dette har du opnået en indgående og opdateret viden om økonomistyring, bogholderiprocesser og strukturer samt budgettering.

Der er ingen tvivl om, at din styrke er tal, men du har et stærkt sprog, skriftligt såvel som mundtligt, og kan udtrykke dig klart og tydeligt. Din berøringsflade i organisationen er bred, og det er derfor centralt, at du både evner og trives med at kommunikere med de mange faggrupper, du vil møde.
Som person og kollega er du selvstændig, robust og vedholdende og har gennemslagskraft i din formidling. Samtidig er du af natur positiv og uhøjtidelig.
Vi anvender SAP og MS Office-pakken og forventer, at du har flair for IT.

 

Vi tilbyder
Et spændende og udfordrende job i et kollegialt miljø, der dagligt efterlever Falcks værdier: hurtig, handlekraftig, hjælpsom, tilgængelig, troværdig og kompetent. Falck er en virksomhed i vækst og mulighederne for faglig og personlig udvikling er gode. Lønnen fastlægges efter kvalifikationer og er konkurrencedygtig.
Arbejdsstedet er i Aarhus på Falcks domicil, Trindsøvej 4-10, 8000 Aarhus C, med tiltrædelse snarest muligt.

 

Yderligere oplysninger
LOHFF Management Consultants A/S medvirker ved denne rekruttering. Yderligere oplysninger kan indhentes hos partner Eigil Conradsen på telefon 20 78 71 05.  

Opret din ansøgning ved at benytte linket "Opret ansøgning" oven over stillingen.Vi vurderer løbende de indkommende ansøgninger, så opret gerne din ansøgning snarest.

 

Siden etableringen af i 1906 har det været Falcks mission at forebygge ulykker, nødsituationer og sygdom, redde nødstedte og hjælpe syge samt afbøde eftervirkninger af sygdom og nød. Med udgangspunkt i denne mission er det visionen for Falck at udvikle en betydende international virksomhed, der arbejder bredt inden for assistance, healthcare, beredskab, redning og genoptræning.
Falck opererer i dag inden for 4 forretningsområder: Assistance, Redning, Healthcare og Træning og har aktiviteter i mere end 50 lande. Den årlige omsætning udgjorde i 2016 DKK 16 mia., og antallet af medarbejdere er mere end 39.000 i og uden for Danmark.