Stillingsopslag

Opret ansøgning

Vestjylland

Produktionsingeniør og -leder

Kan du opbygge, optimere, effektivisere og lede en produktionslinie – så er du den person vi søger.

 

Virksomheden

Vor klient er en større danskejet virksomhed i den centrale del af Vestjylland, og med produktionsfaciliteter i Danmark, Kina og Østeuropa. Virksomheden er finansielt solid og har stor erfaring inden for projekt- og komponentleverancer til såvel store industriforetagender som kraftværkssektoren world-wide.

 

Ansvarsområde

Du vil få reference til produktionschefen og det bliver din opgave, at drive den langsigtede tekniske udvikling i samarbejde med virksomhedens ledere af de øvrige produktionslinier.

Din nøgleopgave bliver at opbygge, lede og optimere produktions set-up for 1 produktlinie samt driftsansvar for den danske præfabrikation af svejste delkomponenter, herunder

  • Produktion og processer, herunder sikre en automatiseringsgrad og ressourceplan der muliggør en konkurrencedygtig produktion, primær indenfor tørkølere.
  • Ledelse og udvikling af medarbejdere i området, herunder gennemførelse af udviklingssamtaler.
  • PTA- og optimeringsopgaver bl.a. via LEAN.
  • Kvalitet (QDA og P-FMEA).
  • Sparringspartner til produktionschefen der på grund af sine globale opgaver, ofte vil være på rejse til de udenlandske fabrikker.
  • Være den der ”driver” hele den danske produktions tvær- organisatoriske tilgang til miljø og kvalitet i bredeste forstand.

Personen

Vi forventer, at du er produktionsingeniør eller lignende og gerne med kendskab til metalproduktion og automatisering og at du har erfaring fra arbejdet med lignende tekniske problemstillinger. Samtidig forventer vi, at du har mindst 3 års erfaring med ledelse af en produktionslinie.

Det er endvidere vigtigt at du har:

  • Stor viden om produktionsoptimering i bredeste forstand samt naturligvis en god teknisk forståelse.
  • Indgående kendskab til LEAN, både teoretisk og praktisk.
  • Kendskab til MS-office på brugerniveau.
  • Kendskab til ERP systemer, gerne AX.

Du taler, skriver og forstår engelsk og har gennem dit hidtidige virke tilegnet dig erfaringer inden for konstruktion i projekt- og produktionsorienteret virksomheder.

Du har evnen til at begejstre andre og kan formidle et godt tværorganisatorisk samarbejde gennem en ukompliceret og ligefrem stil.

Vi søger en person der er robust, fleksibel og pragmatisk og som arbejder systematisk og struktureret og har lysten og viljen til også selv at arbejde med detaljerne.

Til gengæld tilbydes en stilling med store faglige og personlige udviklingsmuligheder i en organisation hvor der er en kort kommandovej og hvor der ikke er langt fra beslutning til handling.

 

Ansøgning og yderligere oplysninger

Vil du vide mere om denne interessante stilling, kan du i fortrolighed kontakte Partner, Jan Abel Larsen på tlf. 2122 4866. 
ANSØGNING ved at benytte linket Opret ansøgning oven over stillingen