Stillingsopslag

Opret ansøgning

Sydsjælland

Fabrikschef

Fabrikschef.

Kan du lede, optimere og effektivisere en produktionslinie – så er du den person vi søger.

Virksomheden

Vor klient er en danskejet virksomhed i den sydlige del af Sjælland. Virksomheden er finansielt solid og har stor erfaring inden for projekt- og komponentleverancer til store industriforetagender Worldwide. Virksomheden beskæftiger ca. 40 medarbejdere, fordelt på skiftehold.

Ansvarsområde

Du vil få reference til den øverste ledelse og det bliver din opgave, at drive såvel den kort- som langsigtede tekniske udvikling i samarbejde med virksomhedens dedikerede medarbejdere på alle niveauer.

Din nøgleopgave bliver at lede og optimere produktions set-up med det daglige driftsansvar for den danske fabrikation af komponenter, herunder:

  • Produktion og processer, herunder sikre en automatiseringsgrad og ressourceplan der muliggør en konkurrencedygtig produktion.
  • Ledelse og udvikling af medarbejdere i området, herunder gennemførelse af udviklingssamtaler.
  • PTA- og optimeringsopgaver bl.a. via LEAN.
  • Kvalitet (QDA og P-FMEA).

Personen

Vi forventer, at du er produktionsingeniør eller lignende og gerne med kendskab til metalproduktion og automatisering og at du har erfaring fra arbejdet med lignende tekniske problemstillinger. Samtidig forventer vi, at du har mindst 3 års erfaring med ledelse af en produktionslinie, samt gode administrative kompetencer.

Det er endvidere vigtigt at du har:

  • Stor viden om produktionsoptimering i bredeste forstand samt naturligvis en god teknisk forståelse.
  • Indgående kendskab til LEAN, både teoretisk og praktisk.
  • Kendskab til MS-office på brugerniveau, samt kendskab til ERP systemer.

Du taler, skriver og forstår engelsk og har gennem dit hidtidige virke tilegnet dig erfaringer inden for konstruktion i projekt- og produktionsorienteret virksomheder.

Du har evnen til at begejstre andre og kan formidle et godt tværorganisatorisk samarbejde gennem en ukompliceret og ligefrem stil.

Vi søger en person der er robust, fleksibel og pragmatisk og som arbejder systematisk og struktureret og har lysten og viljen til også selv at arbejde med detaljerne.

Til gengæld tilbydes en stilling med store faglige og personlige udviklingsmuligheder i en organisation hvor der er en kort kommandovej og hvor der ikke er langt fra beslutning til handling.

 

Vil du vide mere om denne interessante stilling, kan du i fortrolighed kontakte partner, Christian Enghave på tlf. 4044 1492. 

ANSØGNING via linket Opret ansøgning placeret over denne stilling