Stillingsopslag

Opret ansøgning

Syddanmark

Arkitekt - Bygningskonstruktør

Virksomheden

Vores kunde er en ambitiøs, målrettet og løsningsorienteret arkitektvirksomhed med fingeren på pulsen. På selskabets tegnestue i Syddanmark findes der stærke faglige kompetencer og et godt socialt miljø med en uformel omgangstone. 

Selskabet beskæftiger sig bredt med alle arkitekturens felter, og har leveret god og spændende arkitektur til en efterhånden stor og varierede kundegruppe i det sydlige Danmark i mere end 30 år.

 

Om jobbet

Som selskabets nye medarbejder kommer du til at indgå i et ungt, dynamisk og engageret team af såvel arkitekter som konstruktører.

Selskabet beskæftiger sig med et meget bredt udsnit af projekter, i alle ender af skalaen, lige fra skoler, almene boliger, sundhedshuse, offentlige institutioner og byfornyelsesopgaver til erhvervsbyggeri.

 

Om dig (Arkitekt)

Du kan formgive og skabe arkitektur, løse projekter selvstændigt fra indledende fase/analyse og skitsering til det færdige skitseforslag.

Vi forventer at du er en teamplayer med godt humør og har en positiv tilgang til både arbejdsopgaver, samarbejdspartnere og kollegaer, og så er du typen der holder fast og følger enhver opgave helt til dørs.

 

Om dig (Bygningskonstruktør)

Du er stærk i konstruktioner og arbejder struktureret, du er kreativ, har en god forståelse og interesse for arkitektur, samt formår at følge kreative ideer op med overbevisende løsninger.

I hverdagen arbejder du selvstændigt og målrettet. Du har en praktisk forståelse og får tingene fra hånden, samt trives, når du har masser af udfordringer om ørerne. 

Vi forventer at du er en teamplayer med godt humør og har en positiv tilgang til både arbejdsopgaver, samarbejdspartnere og kolleger, og så er du typen, der holder fast og følger enhver opgave helt til dørs.

 

Er du interesseret i en af ovenstående stillinger så kontakt i fortrolighed partner Preben Svendsen på tlf. 40441493.

ANSØGNING ved at benytte linket Opret ansøgning oven over denne stilling.