Stillingsopslag

Opret ansøgning

Sønderjylland

Økonomichef

Vores kunde, der er et velrenommeret produktionsselskab med ca. 30 ansatte og med internationale samhandelspartnere søger som følge af medarbejders pensionering en struktureret og proaktiv regnskabsansvarlig, der kan håndtere finansielle, regnskabs- og budgetmæssige opgaver.

 

Med reference til den administrerende direktør får du det overordnede ansvar for regnskab og finansiel controlling i virksomheden. Du er med til at forme dit eget job over tid, og du får din daglige gang på kontoret placeret i den sydlige del af Sønderjylland.

 

Du får et bredt job, hvor opgaverne spænder fra løbende kontering, bogføring og afstemninger til udarbejdelse af års- og månedsregnskaber, herunder rapportering, konsolidering og afslutning og fra opfølgning på budgetter samt deltagelse i budgetlægning til administrative opgaver over for kunder, forhandlere og samarbejdspartnere. Du optimerer og automatiserer løbende regnskabsmæssige processer og procedurer samt interne arbejdsgange, og du vil få en bred kontaktflade internt såvel som eksternt, hvor du i dagligdagen bl.a. er kontaktperson til revisor, banker og relevante myndigheder. Med andre ord vil du blive sparringspartner for den administrerende direktør på finansielle, regnskabs- og budgetmæssige problemstillinger.

 

Din succes afhænger af din evne til at være på forkant og levere finansielle data rettidigt og af høj kvalitet. Ligeledes er det afgørende for din succes, at organisationen oplever en udadvendt og positiv person, som evner at møde folk i øjenhøjde og levere et godt serviceniveau.

 

Du har flere års erfaring med regnskab/bogføring og/eller finansiel controlling, hvilket betyder, at din regnskabsmæssige værktøjskasse er helt på plads. Du har erfaring med at indgå i en hverdag med en bred opgavehåndtering og sidder i dag formentlig som regnskabsansvarlig, finansiel controller eller bogholder/økonomiassistent, hvor du måske drømmer om at sætte et større aftryk på hverdagen. Under alle omstændigheder har du gode it-kundskaber, kendskab til XAL vil være en fordel.

 

Du er løsningsorienteret og pligtopfyldende, og du sætter en ære i at levere kvalitet til rette tid. Du har en god eksekveringsevne og er opfølgende og serviceorienteret af natur. Du trives med mange bolde i luften og evner at formidle et tværorganisatorisk samarbejde via din uformelle og ligefremme stil. Du er robust og har gennemslagskraft, og du formår at arbejde selvstændigt og i teams. Du er vant til at være operationel og praktisk udførende, og har en god struktur i dit arbejde. Dine kolleger ser dig som en glad og ukompliceret person, der giver noget af sig selv i jobbet.

 

Du tilbydes en spændende stilling i en virksomhed med en god work/life balance. Du bliver frontfiguren i at drive regnskabsfunktionen og gradvist effektivisere regnskabsmæssige processer og procedurer, så de løbende tilpasses forretningens udvikling. Ansættelsesvilkårene forhandles på et konkurrencedygtigt niveau.

 

ANSØGNING. Yderligere oplysninger kan indhentes hos partner Preben Svendsen på. tlf 40441493. Ansøgning ved at benytte linket "Opret ansøgning" placeret oven over denne stilling.