Stillingsopslag

Opret ansøgning

Sjælland - Fyn

Salgskonsulent

Stillingsprofil

Salgskonsulent Sjælland - Fyn

Til vores klient, Novoferm Danmarks ApS søges en erfaren salgskonsulent med ansvar for salg til projektmarkedet herunder entreprenører, rådgivere og bygherrer samt salg via byggemarkedernes professionelle afdelinger.

Kan du fremvise gode salgsresultater, og er du en dygtig selvstændig person, der motiveres af ansvar for egen hverdag og arbejdsopgaver, kan denne stilling være relevant for dig.

Novoferm Danmark ApS har hovedkontor og lager i Toftlund samt udstilling og salgskontor i Støvring. Novoferm beskæftiger sig med salg af industrielle porte, stål- og branddøre, brandporte og logistiksystemer i Danmark. Ligeledes er Novoferm førende leverandør af garageporte til private.

Med tilknyttet til nyoprettet salgskontor i Odense, bliver du ansvarlig for projekt-salget på Sjælland og Fyn samt indgå i et tæt samarbejde med den øvrige organisation med direkte reference til den administrerende direktør.

 

Profil:

  • Erfaring med salg til projektmarkedet herunder kendskab til markedets aktører og beslutningstagere.
  • Erfaring fra port- og dørbranche vil være en fordel.
  • Kan fremvise dokumenterede salgsresultater.
  • Udadvendt og empatisk.
  • Købmand og god i forhandling.
  • Selvstændig og beslutsom.
  • Taler og skrive engelsk på fornuftigt niveau (dialog med koncernselskaber påkrævet i forbindelse med mails, m.v.).

Novoferm Danmark ApS er datterselskab af Novoferm Group, Tyskland. Novoferm er én af Europas førende producenter af industrielle porte, døre og logistiksystemer samt garageporte til private. Koncernen har fabrikker flere forskellige steder i Europa og beskæftiger mere end 2.000 medarbejdere.

Yderligere oplysninger kontakt i fortrolighed partner Christian Enghave på tlf. 40441492.

Ansøgning via linket Opret ansøgning placeret oven over denne stilling.