Stillingsopslag

Opret ansøgning

Aarhus

Specialist til fakturering

Falck Finance Center Denmark søger specialist til faktureringsopgaver

Selskabet skriver om sig selv:

Falck Finance Center Denmark udgøres af 29 medarbejdere fordelt i tre teams. Du kommer til at indgå i et team med både højtuddannede og meget erfarne medarbejdere, hvor der lægges vægt på den enkeltes personlige og faglige kompetencer og udvikling.

Kan du svare ja til følgende spørgsmål, er du måske den rette til at klare udfordringerne:

Er du talstærk og detaljeorienteret? Er du struktureret, engageret og ansvarsbevidst? Trives du med at løse faktureringsopgaver og har du lyst til at indgå i et godt kollegialt og uformelt arbejdsmiljø? Har du flair for administrative opgaver og en naturlig interesse for optimering af økonomiprocesser? Har du arbejdet med fakturering i Navision tidligere?

 

Vi er på udkig efter dig, der er omhyggelig og har flair for IT og vil arbejde med faktureringsrelaterede opgaver i Navision, men med tiden også i SAP. Du får muligheden for at kombinere løsning af faktureringsopgaver i den løbende drift med optimering af processer i tæt samarbejde med vores eksterne kolleger i Indien.

 

Stillingen og arbejdsopgaver

Du får reference til Senior Manager Invoicing & Collection og bliver en del af teamet på 9 engagerede økonomimedarbejdere i Aarhus og ca. 10 i Indien. Der arbejdes på at opnå synergier mellem afdelingerne i Danmark og Indien, og der vil være opgaver, som for nuværende løses i Danmark, men som på kort eller mellemlang sigt skal løses fra Indien.

Dine arbejdsopgaver vil f.eks. være at:

 • Løse faktureringsopgaver, dels selvstændigt og dels i samarbejde med indiske kolleger
 • Beskrive faktureringsprocesser (på engelsk) i samarbejde med forretningen og kolleger i Indien
 • Have ansvar for løsning af opgaver, som modtages i fælles mailboks
 • Stå for opfølgning på manglende betalinger
 • Fungere som back up for kolleger

Kvalifikationer
Vi søger en engageret økonomimedarbejder med følgende kompetencer:

 • God balance mellem at være effektiv, struktureret og omhyggelig
 • Får ting løst til tiden
 • Gør opmærksom på uhensigtsmæssigheder og tager initiativ til forandring
 • Kan kommunikere på engelsk i skrift og tale
 • Erfaring med Navision ’et must’
 • Interesse og flair for IT, gerne velbevandret bruger af Excel
 • Du har erhvervet dine kompetencer gennem en passende kombination af teori og praksis

Vi tilbyder

Et spændende og udfordrende job i et uformelt kollegialt miljø, der dagligt efterlever Falcks værdier: Hurtig, handlekraftig, hjælpsom, tilgængelig, troværdig og kompetent. Falck er en virksomhed i vækst og mulighederne for faglig og personlig udvikling er gode. Lønnen fastlægges efter kvalifikationer og er konkurrencedygtig.

Arbejdsstedet er i Aarhus på Falcks domicil, Trindsøvej 4-10, 8000 Aarhus C.

 

Yderligere oplysninger/fremsendelse af ansøgning

LOHFF Management Consultants A/S medvirker ved denne rekruttering. Yderligere oplysninger kan indhentes hos Eigil Conradsen på telefon 20 78 71 05. Send din ansøgning samt CV pr. mail til: con@lohff.dk . Vi holder ansættelsessamtaler i uge 4 og tiltrædelse er pr. 1. februar 2019 eller snarest muligt derefter.

I mere end et århundrede har det været Falcks opgave at hjælpe mennesker i nød. At komme forulykkede og nødstedte til undsætning. At rehabilitere mennesker efter sygdom. At forebygge og afværge ulykker. Med andre ord; Falcks væsentligste opgave har altid og er stadig at skabe tryghed for borgerne ved hurtigt, kompetent og handlekraftigt at træde hjælpende til. 

I det seneste årti har Falck udbredt sine erfaringer til resten af verden, hvilket kun er lykkedes takket være det tætte samarbejde med det offentlige Danmark. I dag yder Falck hjælp i 35 lande og har 37.000 medarbejdere.