Stillingsopslag

Opret ansøgning

Sønderjylland

Kunderådgivere

 

Baggrund

Vil du arbejde i en bank, som er stærkt engageret i sit lokalområde, og som tager ansvar for lokal vækst og udvikling?

Til pengeinstitut i Sønderborg søger vi 2 kunderådgivere med solidt lokalkendskab, og som sammen med 10 – 12 kollegaer kan give rådgivning af høj kvalitet.

Trives du med nye udfordringer i et miljø med god og uhøjtidelig stemning, og vil du være med til at sikre kundernes gode oplevelser med kort ekspeditionstid og hurtige tilbagemeldinger, så er dette måske lige stillingen for dig.

Som rådgiver:

  • skaber du langvarige relationer til dine kunder
  • giver du kunden kompetent rådgivning, som er let at forstå
  • arbejder du altid for at gøre det nemt for kunden
  • tager du ansvar og udfordrer – og siger altid tingene, som de er
  • tilpasser du din rådgivning til den enkelte kunde og du ser de muligheder og udfordringer som kunden møder i sine forskellige livsfaser
  • skaber du resultater – til gavn for både kunden og banket
  • er du opsøgende over for nye og eksisterende kunder.

Du kan se frem til en afvekslende arbejdsdag, som du selv har stor indflydelse på. Høj kvalitet, stærke værdier og ikke mindst lokalt engagement kendetegner hele teamet og det arbejde der udføres.

 

Pengeinstituttet

Vor kunde et pengeinstitut der har filialer over det meste af landet og som er i en solid økonomiske situation og som nu staser på fremtidig vækst.

Generelt betragter pengeinstituttet samarbejde som en central kerneværdi. Banken er kendetegnet ved en flad struktur, hvor der lyttes til medarbejderne. Du vil indgå i et team hvor både stilen og tonen er uformel, og hvor man prioriterer trivsel og personlig udvikling højt.

 

ANSØGNING

Kontakt i fortrolighed Partner Jan Abel Larsen, på telefon 21 22 48 66 hvis du vil vide mere om denne spændende stilling eller send Ansøgning via linket ”Opret ansøgning” placeret oven over denne stilling.