Stillingsopslag

Opret ansøgning

Jylland

Supplier Development Director

International virksomhed – nyoprettet stilling

Kan du arbejde med strategisk udvikling af underleverandører i en international virksomhed samt lede og udvikle en organisation med mange forskellige kulturer?

 

Til en international virksomhed med afdelinger flere steder i Danmark i udlandet, søger vi en erfaren Supply Development Director der, med base i virksomhedens projektkontor i Vejleområdet eller hovedkontoret i den centrale del af Vestjylland, kan udvikle virksomhedens strategier på Supplier Management området.

 

Virksomheden

Vor kunde er en større danskejet koncern med ca. 500 ansatte. Koncernen råder over 3 produktionsfaciliteter i hhv. Danmark, Kina og Østeuropa. Koncernen er finansielt solid og arbejder indenfor projekt- og komponent-leverancer til såvel meget store industriforetagender som kraftværkssektoren Worldwide. Koncernen er brancheledende inden for sit felt.

 

Stillingen

Du bliver ansvarlig for koncernens globale indkøb og sourcing og skal sikre, at der arbejdes både strategisk og operationelt med løbende optimeringer (Continous Improvement) i alle dele af leverandørkæden, herunder ”make or buy” beslutninger.

 

Du har den daglige ledelse af den danske sourcing organisation og i matrix lede den globale sourcing, hvor der er ansat 2 strategiske indkøbere på hvert produktions site.

 

En vigtig opgave bliver bl.a. at opbygge og lede teams af indkøbere og Supplier Development Engineers (SDE) på hver fabrik. Disse teams skal sikre den professionelle udvikling af leverandørerne, hvor Indkøberne fokuserer på de kommercielle områder og SDE´erne i samarbejde med leverandørerne udvikler kvalitetssystemerne, processerne samt arbejder for at leverandørerne investerer i optimalt produktionsudstyr.

 

Det er dit ansvar at forbedringsområderne hos leverandørerne spottes, analyseres og at forbedringsprojekter gennemføres, hvad enten det er større volumen til leverandøren, procesændringer, investeringer og/eller koncernens medinvesteringer eller alle mulige andre muligheder, der skal bringes i spil.

 

Profil

Vi søger en stærk person der kan gå forrest i udviklingen af nye og eksisterende leverandører til at kunne levere produkter, ”on quality”, ”on spec”, ”on time” og til priser der gør det muligt for virksomheden at konkurrere på det globalt marked.

Du skal have såvel erfaringen som evnen til at spotte logistiske og organisatoriske forbedringer på et typisk produktions-site eller fabriksanlæg og du har et åbent sind, der altid ser efter muligheder og du forfølger disse muligheder på en energisk og resultatskabende måde.

Din baggrund er givetvis en ingeniøruddannelse kombineret med en kommerciel overbygning.

Du har stor erfaring indenfor Category Management og Supplier Quality Management og har du indgående kendskab til støbning og bearbejdning vil det være en fordel.

Som person er du analytisk stærk, udadvendt og relations skabende. Du er en dygtig praktiker med en utålmodig ”Go-Do” attitude og du nyder at arbejde med forskellige kulturer i forskellige lande. Sidst, men ikke mindst, er du rejselysten og parat til mange rejsedage i og udenfor Europa.

 

Succeskriterier

Du vil være et vigtigt omdrejningspunkt for alle koncernens aktiviteter og med en særdeles bred kontaktflade. Du vil ofte være i tætte dialoger med koncernens absolutte topledelse og dine resultater vil være meget synlige. Du får en spændende og udfordrende stilling som indeholder mange elementer til egen dygtiggørelse og indfrielse af personlige ambitioner.

 

Øvrige oplysninger
For yderligere oplysninger kontakt i fortrolighed partner Jan Abel Larsen på tlf. 2122 4866.
Ansøgning ved at anvende linket ”Opret ansøgning” placeret oven over denne stilling.