Stillingsopslag

Opret ansøgning

Sydøsteuropa

Technical Manager - Udstationering

Udstationering Sydøsteuropa

Technical Manager
OEM leverancer til Power og Marine industri.
Kan du lede og udvikle en teknisk organisation, hvor der konstrueres produkter med stor kompleksitet? Så er her en unik og spændende stilling.

Virksomheden:
Vor klient er en danskejet koncern med ca. 500 ansatte og hovedsæde i Vestjylland. Koncernen råder over produktionsfaciliteter i Danmark, Kina og Østeuropa. Virksomheden er finansielt solid og har mere end 50 års erfaring inden for projekt- og komponentleverancer (OEM leverancer) til meget store globale industriforetagender.

Baggrund:
På fabrikken i Østeuropa er der p.t. beskæftiget ca. 200 medarbejdere. De tekniske afdelinger arbejder med engineering og konstruktion af kunde-genererede udviklingsprojekter til OEM-kunder.

Virksomheden er beliggende i meget smukke og attraktive omgivelser i et moderne internationalt bymiljø. Der er skisportssteder om vinteren og mangfoldige muligheder i sommermånederne. Byen er velbesøgt og en af de største attraktioner i landet – hvis ikke i hele Østeuropa.

Jobbeskrivelse:
Du bliver ansvarlig for den lokale tekniske funktion, omfattende tegnestue og konstruktion. I alt ca. 25 medarbejdere fordelt på 4 afdelinger. Du bliver en del af den daglige ledelse af fabrikken.

Personprofil:
Sprog: Engelsk på forhandlingsniveau med god mundtlig og skriftlig fremstillingsevne. Kendskab til tysk vil være en fordel.
Teoretisk uddannelse: Uddannelse som maskiningeniør eller tilsvarende relevant ingeniørmæssig baggrund.
Faglig baggrund: + 6-7 års erfaring fra en større OEM leverandør eller anden tilsvarende ordreproducerende virksomhed indenfor komponentleverancer.

Personlige egenskaber:
Som person er du analytisk stærk, udadvendt og relations skabende. Du er en empatisk leder, der selv vil gå foran og vise vejen, og du nyder at arbejde med forskellige kulturer.

Fortrolig henvendelse og ansøgning
For yderligere oplysninger kontakt Partner Jan Abel Larsen på tlf. 2122 4866.

Send en mail til jal@lohff.dk for at få en udvidet beskrivelse eller gå direkte til ansøgning via linket ”Opret ansøgning” placeret oven over denne stilling.