Stillingsopslag

Opret ansøgning

Sønderjylland

COO

Virksomheden er godt funderet kapitalmæssigt og har store muligheder for at udvikle sig fra det nuværende niveau. Produkterne har været på markedet i nogle få år og er på vej til at få det store gennembrud både i Danmark og i udlandet. Der er således skabt et fundament, som den nye COO skal være med til at opskalere væsentligt de kommende år.


Ansvarsområde
Du bliver ansvarlig for supply chain og produktionen, og samtidig den nærmeste medarbejder for CEO, som du refererer til.

Nøgleopgaver
Du har den daglige ledelse af produktionen, som primært består af samling og afprøvning af produkterne. Der skal imidlertid igangsættes en proces omkring produktions optimering, så det bliver muligt at lave en ”scalering” af den nuværende produktion på en effektiv måde.
Herudover får du den vigtige opgave at få optimeret på hele supply chain processen. Her forventes det, at den nye COO får hovedansvaret for at udvælge de rigtige leverandører, at optimere indkøb og lager samt den løbende kontakt med underleverandørerne. Det er dit ansvar, at forbedringsområderne hos leverandørerne spottes, analyseres og at forbedringsprojekter gennemføres.
I forbindelse med udvikling af de nuværende produkter samt nyudvikling vil der blive et tæt samarbejde med udviklingsafdelingen.
Videreudbygge den kontinuerlige automatisering og igangværende ERP-implementering af Dynamics 365, der blev igangsat januar 2019.

Antal medarbejdere og rejseaktivitet
Afhængig af hvilke funktioner, der kommer til at høre ind under COO kan medarbejderantallet variere i den første periode. Herefter vil antallet stige i forbindelse med udviklingen af virksomheden.
Rejseaktiviteten er begrænset, men dog et vist antal i forhold til besøg hos underleverandører mm.

Personprofil
Domicil vil være Sønderjylland
Sprogligt kan du engelsk på forhandlingsniveau med en god mundtlig og skriftlig fremstillingsevne. Kendskab til Tysk vil være en fordel

Teoretisk uddannelse
Uddannelse som produktionsingeniør (alternativ maskin- eller procesingeniør) eller anden relevant teknisk baggrund, gerne kombineret med en kommerciel overbygning. Det er vigtigt, at du har de rigtige redskaber til at udvikle funktionen.

Faglig baggrund
Du har stor erfaring indenfor produktion og supply chain management og gerne fra en mindre virksomhed under vækst.
Samtidig lægges der vægt på, at personen har arbejdet med forskellige typer af medarbejdere, hvor motivation og sparring har været en del af hverdagen.

Personlige egenskaber
Som person er du analytisk stærk, udadvendt og relations skabende. Du er en dygtig praktiker med en utålmodig ”Go-Do” attitude.
Du skal have stor erfaring med at spotte logistiske og organisatoriske forbedringer, og du har en god forståelse for koststrukturer og værdikæder.
Du har et åbent sind, der altid ser efter muligheder, og du forfølger disse muligheder på en energisk og resultatskabende måde.
Du vil være et vigtigt omdrejningspunkt for hele virksomhedens aktiviteter, og dine resultater vil være meget synlige. Du får en spændende og udfordrende stilling som indeholder mange elementer til egen dygtiggørelse og indfrielse af personlige ambitioner.

ANSØGNING ved at anvende linket ”Opret ansøgning”, placeret oven over denne stilling.
Yderligere oplysninger i fortrolighed ved at kontakte partner Preben Svendsen på tlf. 4044 1493.