Stillingsopslag

Opret ansøgning

Vestjylland

Logistik ansvarlig med potentiale

Kan du opbygge og implementere et nyt ERP-system og kan du få struktur på lagre og shipping i en mellemstor produktionsvirksomhed? Så er det dig vi gerne vil høre fra.

 

Virksomheden:

Vor klient er en danskejet gruppe af 3 metalvirksomheder, der fornyeligt har gennemført et totalt ledelses- og strategiskifte. Gruppen beskæftiger sig bredt med produktion til europæisk industri, automotive og lign. med produkter fra støbning over bearbejdning til overfladebehandling.

Virksomhederne har totalt +100 ansatte og hovedsæde i den centrale del af Vestjylland og er finansielt solid. Virksomhederne udspringer af +75 års produktionserfaring og har altid været præget af en solid kultur.

Baggrund:

Der skal ske en opkvalificering af virksomhedernes supply chain, startende med et nyt eller opdateret ERP system, hvor der skal satses på standardløsninger og tilpasning af arbejdsmetoderne snarere end det omvendte. Endvidere skal der være meget strammere lagerstyring.

Jobbeskrivelse:

Det er en nyoprettet stilling, hvor du skal være den ledende kraft i at opbygge og implementere det nye ERP-system.

Du får det overordnede logistikansvar med direkte ansvar for at logistikken optimeres ind i det nye ERP-system såvel som det daglige ansvar for styring af lagrene på gruppens virksomheder.

Du er central placeret i organisationen og refererer derfor direkte til den adm. direktør.

Personprofil:

Vi forventer, at du har faglig profil indenfor logistik, med flere års erfaring i planlægning/MP, lagerstyring/indkøb og især, strukturering af ERP-systemer i produktionsvirksomheder. Desuden forventer vi, at du er erfaren bruger af MS-Excel og gerne med kendskab til V-Lookup og Pivot.

Personlige egenskaber:

Som person er du analytisk stærk, udadvendt, målrettet og med gode samarbejdsevner.

Denne stilling er i en virksomhed i vækst og med en flad organisation, hvor der ikke er langt fra beslutning til handling og hvor du får en høj grad af selvstændighed og frihed under ansvar.

For den rette kandidat vil der være store faglige udfordringer samt personlige- og karrieremæssige udviklingsmuligheder ud over det sædvanlige.

 

Fortrolig henvendelse og ansøgning

For yderligere oplysninger kontakt Partner Jan Abel Larsen på tlf. 2122 4866.

Ansøgning via linket ”Opret ansøgning” placeret oven over denne stilling.