Stillingsopslag

Opret ansøgning

Vestjylland

Logistikchef/-ansvarlig

Logistikchef / -ansvarlig med stort potentiale
-leverancer til europæisk industri.
Kan du opbygge og implementere et nyt ERP-system og kan du få struktur på processer og lagre/shipping i en mellemstor produktionsvirksomhed? Så er det dig vi vil tale med.

 

Virksomheden

Vor klient er en danskejet gruppe af 3 metalvirksomheder, der fornyeligt har gennemført et totalt ledelses- og strategiskifte. Gruppen beskæftiger sig bredt med produktion til europæisk industri, automotive og lign. med produkter fra støbning over bearbejdning til overfladebehandling.
Virksomhederne har totalt +100 ansatte og hovedsæde i den centrale del af Vestjylland og er finansielt solid. Virksomhederne udspringer af +75 års produktionserfaring og har altid været præget af en solid kultur.


Baggrund
Der skal ske en opkvalificering af virksomhedernes supply chain, startende med et nyt eller opdateret ERP system, hvor der skal satses på standardløsninger og tilpasning af arbejdsmetoderne snarere end det omvendte. Endvidere skal der være meget strammere lagerstyring.


Jobbeskrivelse
Det er en nyoprettet stilling, hvor du bliver den ledende kraft i at opbygge og implementere det nye ERP-system.
Du får det overordnede logistikansvar med direkte ansvar for at logistikken optimeres ind i det nye ERP-system såvel som det daglige ansvar for styring af lagrene på gruppens virksomheder.
Du er central placeret i organisationen og refererer derfor direkte til den adm. direktør.

Personprofil
Vi forventer, at du har en faglig profil indenfor logistik med produktion, flere års erfaring i planlægning/MP, lagerstyring/indkøb og især, strukturering af ERP-systemer i produktionsvirksomheder. Desuden er du er erfaren bruger af MS-Excel og gerne med kendskab til V-Lookup og Pivot.

Personlige egenskaber
Som person er du analytisk stærk, udadvendt, målrettet og med gode samarbejdsevner.
Denne stilling er i en virksomhed i vækst og med en flad organisation, hvor der ikke er langt fra beslutning til handling og hvor du får en høj grad af selvstændighed og frihed under ansvar.
For den rette kandidat vil der være store faglige udfordringer samt personlige- og karrieremæssige udviklingsmuligheder ud over det sædvanlige.

 

Fortrolig henvendelse og ansøgning
For yderligere oplysninger kontakt Partner Jan Abel Larsen på tlf. 2122 4866.

Ansøgning via linket ”Opret ansøgning” placeret oven over denne stilling.