Stillingsopslag

Opret ansøgning

København

Driftschef

Driftschef

Arbejdssted: Lyskær 8, 2730 Herlev

Virksomheden skriver om sig selv:

Vores koncept

Vi er markedsledende inden for vores felt som uvildig byggerådgivning til private danske husejere. Vi har med succes opbygget et effektivt og stramt styret koncept med den gode kundeoplevelse i centrum. Vi møder kunderne i deres allerhelligste, deres hjem, og sætter en ære i at give fagligt velfunderet rådgivning og nærværende menneskelig sparring.

Vi tilbyder

Du bliver del af en sund, succesfuld og ansvarsbevidst virksomhed, der vægter et godt fællesskab og som værner om sine medarbejderes trivsel og deres faglige udvikling. Vi tilbyder attraktiv løn, pension og sundhedsordning samt en række spændende sociale arrangementer, hvor vi samler alle kræfter og sætter fokus på fagligheden samt vores sammenhold og fælleskab.

Lidt om os

Byggesagkyndig.nu er en 100 % uvildig rådgivningsvirksomhed, hvis mål er at rådgive private husejere, og gøre en forskel til det bedre i byggebranchen.

Vi er landsdækkende med en afdeling i Voldum (Jylland), en sjællandsk afdeling med adresse i Herlev samt en afdeling under etablering på Fyn. Vi er p.t. 19 fastansatte medarbejdere og består desuden af et netværk af selvstændige byggesagkyndige rundt omkring i landet, hvorved vi er landsdækkende.

Vores kunder er alene private husejere, andelsforeninger og ejerforeninger, hvorfor vi ikke arbejder med B2B.

Uvildigheden er kernen i vores produkt, hvorfor vi ingen samarbejde har med forsikringsselskaber, ejendomsmæglere, byggefirmaer eller håndværkere.

Vi skal være uvildige når vi rådgiver privatkunder, hvorfor vi med 100% sikkerhed skal kunne garantere kunden, at vi ikke tidligere har rådgivet den part, de står over for, hvorfor vi værner så meget omkring netop dette.

Vi er en virksomhed i vækst, der hele 5 gange er kåret til gazellevirksomhed, og der er store planer for fremtiden i forretningen, hvorfor vi søger dig til at hjælpe med driften.

Virksomheden er stiftet i 2006 og har gennem årene kontinuerligt vokset sig til det, vi er i dag, med positive resultater hvert eneste år.

Se mere på www.byggesagkyndig.nu

 

Jobbeskrivelse

Refererer til CEO.

Stillingen som driftschef er sideordnet med stillingen som kvalitetschef, og begge refererer direkte til selskabets CEO.

 

Ansvarsområde          

Du bliver driftsansvarlig for virksomheden i et yderst velfungerende maskinrum, hvor alle ved, hvem der gør hvad.

Rapporteringsansvarlig for driften og salget, hvilket omfatter udarbejdelse af budgetter og løbende opfølgning.

Du vil have sambesøg med medarbejderne ude hos kunderne og håndtering af øvrige kundehenvendelser, som ikke omhandler direkte salg. Derudover behandling af evt. klagesager.

Du vil få personaleansvar for de tekniske medarbejdere og salgsmedarbejderne, for at sikre en god kultur i virksomheden, samt gennemførelse af ansættelsessamtaler, lønsamtaler, MU-samtaler mv.

Dette er uden for dit ansvarsområde:

Du skal ikke tage dig af det produktfaglige, da vi har en kvalitetschef i en stilling sideordnet med din.

Nøgleopgaver

Du vil få ansvaret for kundepleje, medarbejdereffektiviteten, ansvarsfordeling, afrapportering til CEO samt konstruktiv opfølgning herpå over for medarbejderne.

Mål på længere sigt:

Du deltager i virksomhedens ledelse sammen med CEO og CEQ (kvalitetschefen) og bidrager med input til den fremtidige strategiske vækst.

Antal medarbejdere:      

19 medarbejdere i virksomheden.

Personprofil

Bopæl i området omkring København, men Sjælland generelt er også en mulighed.

Sprog Dansk, engelsk og gerne tysk.

Faglig baggrund

Du har en lang ledelseserfaring, der kan sikre en fortsat god trivsel i en virksomhed i vækst, og har stor interesse i netop personaleledelse.

Teoretisk baggrund

Gerne en længerevarende teknisk uddannelse inden for byggebranchen, men dette er ikke et krav, da personaleledelse og ansvar vægter højere.

Personlige egenskaber

Du har gode analytiske evner kombineret med flair for mennesker.

Din opgave vil være personaleledelse og -pleje samt sikre, at der er en god og konstruktiv stemning i vores virksomhed på tværs af afdelingerne.

Du trives i en virksomhed med faste rammer, hvor der er mange medarbejdere på landevejen hver dag. Du er selvhjulpen og fungerer godt på en arbejdsplads, hvor dine medarbejdere ikke til daglig er lige omkring dig.

Du er udadvendt og naturlig serviceminded i mødet med medarbejdere og kunder. Du er god til at sætte dig ind i deres behov og arbejder ud fra et klart værdisæt omkring kvalitet og ordentlighed.

 

Ansøgning

Vil du vide mere om stillingen så kontakt i fortrolighed partner Stig Andersen på tlf. 2834 6465

Ansøgning ved at benytte linket ”Opret ansøgning” placeret oven over denne stilling.