Stillingsopslag

Opret ansøgning

Syddanmark øst

Software Chef

Stillingen

Er du den rette, vil du blive chef for softwareudviklingen i et dynamisk, interessant og udviklende miljø i en teknisk virksomhed med god soliditet.

Du bliver leder af 4 dygtige software ingeniører, og du får ansvaret for vedligehold og videreudvikling af software pakker, hvor avancerede software moduler er en hovedingrediens.

Produkterne er autonome og energivenlige og vi tilbyder et job helt fremme i den teknologiske frontlinje.
Du vil have stor indflydelse på designet af selskabets produkter, og du vil være med til at bygge en virksomhed op hvor engagement og nærhed er afgørende.

Du refererer til virksomhedens udviklingschef.

 

Personprofilen

Vi forventer at du har kendskab til og erfaring med følgende discipliner:

  • C++, Software design og udvikling under og til Linux
  • Ledelse
  • Specifikationer og softwaresikkerhed

Har du udover ovenstående erfaring med følgende er det et plus:

  • ROS (Robot Operating System), QT, Git, Safety software (SIL), Embedded software, Elektrisk og mekanisk forståelse og LaTex

Det er afgørende at du i samarbejde med selskabets andre systemdesignere, kan drive virksomhedens softwareprodukter fremad. Du vil efter behov selv være en del af programmeringsteamet.

Du er godt uddannet og du har erfaring fra tidligere stillinger, hvor du har været beskæftiget inden for software design og udvikling. Du taler og skriver dansk og engelsk. 

 

Øvrigt

Vi tilbyder den rigtige kandidat attraktive ansættelsesforhold, en god løn og pensionsordning.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte konsulenterne Preben Svendsen på tlf. 40441493 eller Christian Enghave tlf. 40441492.

ANSØGNING ved at anvende linket Opret ansøgning placeret oven over denne stilling.