Direktørformidling

ved

Virksomhedshandel

LOHFF Management Consultants formidler kontakt til mulige købere af virksomheder. Ofte i forbindelse med et generationsskifte.

Link til Investor Databasen

 

Baggrund

Virksomhedsejere, der afsøger muligheder for helt eller delvist salg (ejerskifte) eller virksomhedsejere, der søger efter en potentiel kandidat til overtagelse af virksomheden på længere sigt er den naturlige målgruppe for vores service i dette forretningsområde.

Når LOHFF Management Consultants er stærke på dette forretningsområde, er det fordi vi i vores daglige arbejde med direktørrekrutteringer ofte står med potentielle interesserede kandidater til at investere i eller helt overtage en virksomhed. Ofte motiveret af at blive selvstændig og få foden under eget bord.

 

Faser i forløbet: 1. Indledende møde 2. Aftale om formidling 3. Indsamling af data 4. Fastlæggelse af Targetpris 5. Igangsætning af salgsproces 6. Fortrolighedserklæring til udvalgte 7. Udfærdigelse af Letter of Intent 8. Due Diligence via køber og sælgers egne rådgivere 9. Underskrift af endelig overdragelsesaftale.

 

 

Eksklusivitet

Af professionelle og etiske årsager har LOHFF Management Consultants eksklusivitet i forbindelse med løsning af opgaverne, således at alle potentielle købere får den samme behandling og information. Skulle sælger i procesforløbet få kontakt med interessante og relevante købere henvises disse til LOHFF Management Consultants.

LOHFF Management Consultants finder kandidaterne i vores investor database og tillige via vores mangeårige engagement og netværk i dansk erhvervsliv.

 

 

Investor Database

Er du interesseret i som investor at investere aktivt eller passivt i en virksomhed, enten for at optimere din formue eller med henblik på at blive selvstændig og få foden under eget bord, bør du oprette dig i vores Investor Database.

Det gør du ved hjælp af knappen øverst på siden. Alt er fortroligt, og dit navn videregives først efter accept. Ved oprettelsen vil du få mulighed for fra tid til anden at få tilsendt interessante investeringstilbud.

 

Fortrolighed

Diskretion og fortrolighed er et must når vi arbejder med hel eller delvis afhændelse af en virksomhed. Måske endda et livsværk. Vi er derfor særdeles omhyggelige med at sikre en fortrolig og lukket proces, hvor kandidater der modtager materiale om virksomheden skal underskrive en fortrolighedserklæring.

 

Overvejer du at sælge din virksomhed eller ønsker du at høre om vores pulje af virksomheder til salg kontakt i fortrolighed vores projektleder partner Stig Andersen på tlf. 28346465, partner Jan Abel Larsen tlf. 21224866 eller en af vore øvrige konsulenter.