Executive

Search

&

Selection

LOHFF har mange års ekspertise i vurdering af kandidater fra topdirektørniveauet over chef og lederniveauet til specialister og nøglemedarbejdere.

Mange års erfaring

En forudsætning for at rekruttere den rigtige person til en virksomhed er at kende virksomheden og stillingens udfordringer til bunds - herunder gennemgang af økonomi, strategiplaner samt interviews med repræsentanter for bestyrelsen og eventuelt ledende medarbejdere i virksomheden.
Vi skelner imellem at rekruttere ledende medarbejdere via Executive Search(Headhunting) eller ved indrykning af annoncer (Selection). Ofte kombineres metoderne, ligesom vi altid supplerer søgningerne med en intern søgning i vores fyldige Direktør- og Lederbank.
Lohff har mange års ekspertise i vurdering af kandidater fra topdirektørniveauet over chef og lederniveauet til specialister og nøglemedarbejdere.

Succesfuld ansættelse

En succesfuld ansættelse kræver, at personprofilen afdækkes tilstrækkeligt inden endelig kontraktindgåelse. Vi besidder en lang række effektive værktøjer til personvurdering, ligesom vi har mange års erfaring i at indhente et godt referencegrundlag på potentielle kandidater inden en eventuel ansættelse finder sted.

Ikke en hel rekrutteringsproces

Det er ikke altid nødvendigt, at vi står for hele rekrutteringsprocessen. Vi hjælper gerne til med delydelser. F.eks. sidde med ved samtalerne, indhente referencer, stå for testning etc. Denne deltagelse giver virksomheden stor sikkerhed for, at den rigtige kandidat bliver valgt.

  

Læs mere om rekruttering via LOHFF Management Consultants A/S
Klik på folderen eller på følgende link:   Hent folderen

Kontakt Preben Svendsen på tlf. 4044 1493 eller psv@lohff.dk og få en uforpligtende samtale om situationen og et tilbud på løsning af eller deltagelse i opgaven