Executive search

Search

&

Selection

LOHFF har mange års ekspertise i vurdering af kandidater fra topdirektørniveauet over chef og lederniveauet til specialister og nøglemedarbejdere.

Mange års erfaring

Lohff har mange års ekspertise i vurdering af kandidater fra topdirektørniveauet over chef- og lederniveauet til specialister og nøglemedarbejdere. Hertil kommer frembringelse af forslag til kandidater til erhvervsbestyrelser i såvel store som små selskaber. Ofte til formandskandidater, men også til næstformænd eller menige bestyrelsesmedlemmer.

En forudsætning for at rekruttere den rigtige person til en virksomhed er at kende virksomheden og stillingens udfordringer til bunds - herunder gennemgang af økonomi, strategiplaner samt interviews med repræsentanter for bestyrelsen og eventuelt ledende medarbejdere i virksomheden.
Vi skelner imellem at rekruttere ledende medarbejdere via Executive Search(Headhunting) eller ved indrykning af annoncer (Selection). Af og til kombineres metoderne, ligesom vi altid supplerer søgningerne med en intern søgning i vores fyldige Direktør- og Lederbank. Oftest findes kandidaterne dog alene via Executive Search.

Succesfuld ansættelse

En succesfuld ansættelse kræver, at personprofilen afdækkes tilstrækkeligt inden endelig kontraktindgåelse. Vi besidder en lang række effektive værktøjer til personvurdering, ligesom vi har mange års erfaring i at indhente et godt referencegrundlag på potentielle kandidater inden en eventuel ansættelse finder sted.

Ikke en hel rekrutteringsproces

Det er ikke altid nødvendigt, at vi står for hele rekrutteringsprocessen. Vi hjælper gerne til med delydelser. F.eks. sidde med ved samtalerne, indhente referencer, stå for testning etc. Denne deltagelse giver virksomheden stor sikkerhed for, at den rigtige kandidat bliver valgt.

  

Læs mere om rekruttering via LOHFF Management Consultants
Klik på folderen eller på følgende link:   Hent folderen

Kontakt Preben Svendsen på tlf. 4044 1493 eller psv@lohff.dk og få en uforpligtende samtale om situationen og et tilbud på løsning af eller deltagelse i opgaven