Om

LOHFF

Management Consultants

 

LOHFF Management Consultants er et landsdækkende selskab med mange års erfaring og spidskompetence på højeste organisatoriske niveau inden for Executive Search & Selection i almindelighed og i særdeleshed vedrørende det at finde nye ejere og direktører til virksomheder, der skal "skiftes". Vi har kontor og mødelokaler i København og i Vejle.

 

Selskabet har 6 partnere samt en række øvrige erfarne konsulenter og back-office personale. Se kontaktinfo under fanen Kontakt.
Ud over at være mangeårig leverandør til det danske erhvervsliv, er vi tidligere udvalgt og godkendt leverandør til Statens- og Kommunernes Indkøbsservice - SKI, ligesom vi af dagbladet Børsen tidligere er blevet udnævnt til både Gazelle- og vækstvirksomhed.

 

Vi er som andre selskaber underlagt ændringerne fra sommeren 2018  i persondataloven. Dette betyder, at vore instruktioner og procedurer er i overensstemmelse med de gældende retningslinjer vedrørende behandlingen af personfølsomme oplysninger. Vi har udpeget partner Preben Svendsen til at være selskabets persondata ansvarlige.