Stillingsopslag

Opret ansøgning

Aarhus

Direktør Indkøb-Logistik

Interim ansættelse deltid / fuldtid 18 – 24 mdr.

Vores klient har indgået kontrakt om at opbygge en medievirksomhed / filmproduktion i Centralasien. Klienten er en førende, international udbyder af løsninger indenfor medie- og filmområdet.

 

Vi søger

En profil, der kan tage ansvar for indkøb og logistik. Såvel operationelt, taktisk som strategisk samarbejde med internationale og nationale leverandører, finansieringsinstitutioner, myndigheder, rådgivere etc. vil være nøgleopgaver i denne stilling, som vil være begrænset til 18-24 måneder fra deltid til fuld tid.

Du får et team af innovative ingeniører, projektledere og konsulenter med ekspertviden om medieteknologi som kolleger. Vi forventer, at du har dokumenteret erfaring med at drive alle kommercielle aktiviteter i komplekse internationale projekter, herunder indkøb fra leverandører, logistik, finansiering mv. – til tiden og med godt købmandskab.

Vi forventer, at du har en solid erfaring - måske er du gået på pension og ser en interesse i at tage en midlertidig opgave med ansvar for indkøb og logistik samt de tilhørende kommercielle og administrative områder. Tiltrædelse snarest.

 

Yderligere oplysninger Ansøgning

For yderligere oplysninger kontakt i fortrolighed partner Christian Enghave på tlf. 40441492

Ansøgning ved at benytte linket "Opret ansøgning" placeret oven over denne stilling.