Stillingsopslag

Opret ansøgning

Nordjylland

Ejendomsselskab 50 ejendomme

Investor til ejendomsselskab i Nordjylland med 50 ejendomme

Virksomheden driver ca. 50 udlejningsejendomme, der alle er udlejet privat. Ejendommene består af parcelhuse, 1 byggegrund og 2 sommerhusgrunde.

Ejendommene ligger typisk på landet eller i mindre landsbyer, hvor der sjældent bliver bygget nyt med henblik på udlejning. Husene har dermed en rigtig god beliggende for de lejere, som gerne vil bo på landet med god afstand til naboer.

Virksomheden blev etableret i 2010, hvor de første 2 huse blev købt.

 

Porteføljen af ejendommene er løbende blevet udbygget, specielt med en kraftig vækst i 2015 og 2016. Alle ejendommene administreres af selskabet med en administrator og en pedel/håndværker, som klarer de fleste vedligeholdelsesopgaver (VVS, køkken, badeværelse, nye vinduer, døre og udskiftning af tag). Ejendommene er løbende vedligeholdt.

Der er udarbejdet gode forretningsgange og procedurer, som sikrer attraktive indkøbsaftaler i virksomheden og ikke mindst sikring af de rigtige lejere til lejemålene.

Den offentlige vurdering på ejendommene udgør 17,6 mio. kr. med et samlet grundareal over 90.000 m2. Bolig arealet udgør 5.800 m2.

 

Økonomi

Den budgetterede husleje er ca. 2,5 mio. kr. årligt med et resultat på 1,8 mio. kr. før renter, værdiregulering og skat.

Transaktionen omfatter følgende immaterielle aktiver:

  • Navn, logo, hjemmeside, Facebook side
  • E-mailadresser og kontakt telefonnumre
  • Kunde/lejeaftaler og kundedatabase
  • Leverandøraftaler og leverandørdatabase
  • Etc

 

Kontaktoplysninger: Partner Stig Andersen, M: 28346465, mail: sa@lohff.dk