Opslag

Opret ansøgning

København

Salgsdirektør vikarbranchen

Vi søger en salgsdirektør til en meget succesrig virksomhed inden for vikarbranchen. Virksomheden har domicil i den centrale del af København. Du får ansvaret for det samlede salg i Norden og 10 medarbejdere.

 

Virksomheden

Virksomheden er stærk inden for sit felt og der er gode udviklingsmuligheder i andre segmenter af markedet.

Jobbet er udfordrende og krævende. Samtidigt spændende og med store ekspansive muligheder. P.t. er selskabet tilstede på markederne i de nordiske lande inkl. Grønland og Færøerne.

Virksomhedens set-up er professionelt og medarbejderne dedikerede og udviklingsorienterede.

 

Kandidaten

Som kandidat forventer vi, at du har erfaring med ledelse af en salgsorganisation og gerne inden for vikarbranchen. Det er vigtigt, at du ved hvordan vikarbranchen opererer og skaber resultater for såvel kunder som aktionærer.

Det er også vigtigt, at du både kan lede, har forretningsmæssig forståelse og ikke er bange for selv at gå i marken for at møde kunderne.

Din personlighed er kendetegnet ved en dynamisk adfærd. Du kan prioritere på et veldokumenteret grundlag og du har forståelse for at skabe længerevarende relationer baseret på tillid og ordentlighed.

Opstart snarest muligt.

 

Yderligere oplysninger

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte konsulenterne Christian Enghave på tlf. 40441492 eller Preben Svendsen på tlf. 40441493.