Opslag

Opret ansøgning

København

Salgskonsulent Danmon Group A/S

Vores klient Danmon Group A/S i Gentofte er en ledende leverandør af produkter og løsninger til media, audio og AV markedet i Danmark. Der arbejdes med nogle af de mest spændende og interessante kunder i markedet.

Stillingen

Til deres salgsorganisation søges en salgskonsulent med stor erfaring inden for teknisk produkt- og løsningsalg.

Din hovedopgave vil være at indgå som aktiv bidragsyder i en kundefokuseret og salgsorienteret organisation, der agerer proaktivt og arbejder professionelt for værdiskabelse over for såvel nye som eksisterende kunder og samarbejdspartnere.

Som salgskonsulent vil du være fokuseret på salgsaktiviteter og kundevendte aktiviteter, herunder selvstændig udarbejdelse af tilbud, med henblik på opnåelse af salgsmål samt opbygning og udvikling af pipeline mm.

Du bliver en aktiv del af teamet og tager selvstændigt ansvar for et antal strategiske nøglekunder såvel som udbygning af kundebasen.

 

Kandidaten

Det vil være en forudsætning, at du har en teknisk indsigt i de løsninger og produkter som stillingen omhandler på en sådan måde, at du kan agere professionelt overfor beslutningstagere på alle niveauer hos såvel nuværende som potentielle kunder og samarbejdspartnere.

Endvidere er det vigtigt at have:

  • Erfaring med salg af tekniske løsninger
  • Stor kommerciel forståelse og være en dygtig købmand
  • Et stort drive, og ikke være bange for at gå forrest som en del af teamet
  • En struktureret og metodisk tilgang til salg

Du får et team af innovative ingeniører, projektledere og konsulenter med ekspertviden om mediateknologi som kolleger. Der tilbydes en løn som modsvarer ansvaret. Hertil bonus- og bilordning. Tiltrædelse snarest.

 

Yderligere oplysninger

For yderligere oplysninger kontakt i fortrolighed partner Christian Enghave hos Lohff Management A/S på tlf. 40441492

 

Ansøgning

Ansøgning ved at benytte linket "Opret ansøgning" placeret oven over denne stilling.