Opslag

Opret ansøgning

Aarhus

Indkøbs- & Logistikchef

Kommercielt ansvar - Internationale projekter 

Vores klient har indgået kontrakt om at opbygge en medievirksomhed / filmproduktion i Centralasien. Klienten er en førende, international udbyder af tekniske løsninger indenfor medie- og filmområdet.

 

Stillingen

Med reference til den øverste ledelse, som medlem af ledergruppen, og med et team af innovative ingeniører, projektledere og konsulenter med ekspertviden om medieteknologi som kolleger vil nøgleopgaverne være:

 

  • Indkøb fra nationale og internationale leverandører.
  • Supply Chain aktiviteter.
  • Relation og samarbejde med finansieringsvirksomheder.
  • Rapportering til stakeholdere efter nærmere aftale.
  • Øvrige kommercielle områder efter aftale.

Til stillingen vil der i forbindelse med projektet, foruden indkøbs & logistikchefen, være tilknyttet 2 erfarne medarbejdere til daglige operationelle opgaver.

 

Den ideelle kandidat

Det er nødvendigt at du har en dokumenteret erfaring med at varetage alle kommercielle aktiviteter i komplekse internationale projekter som logistik og indkøbsansvarlig. Endvidere vil der blive lagt vægt på solide administrative færdigheder og erfaring med dokumentation overfor relevate stakeholders i internationalt regi.

 

Stillingen er primært på operationelt niveau, men det forventes at stillingsindehaveren både har strategisk indsigt og ”hands on” på opgaverne i dagligdagen. Engelsk på forhandlingsniveau, fokus på detaljer samt overholdelse af deadlines er krav og forventninger til kandidaten.

 

Stillingen er placeret i Aarhus, og der må forventes en del rejseaktivitet i stillingen. Aflønning og kontraktforhold efter kvalifikationer. Tiltrædelse snarest.

 

Yderligere oplysninger / Ansøgning

For yderligere oplysninger kontakt i fortrolighed partner Christian Enghave på tlf. 4044 1492

Ansøgning ved at benytte linket "Opret ansøgning" placeret oven over denne stilling.