Opslag

Opslaget ikke længere aktivt

Novoferm Danmark

Salgskonsulent Sjælland

Porte, døre og logistiksystemer

Som ny salgskonsulent hos Novoferm Danmark får du det fulde ansvar for salget på hele Sjælland. Du bliver ansvarlig for salg til større og mindre byggeprojekter herunder salg direkte til entreprenører, tømmermestre, rådgivere og bygherre, samt salg vi byggemarkedernes professionelle afdelinger.

Som salgskonsulent bliver du ansvar for hele salgsprocessen og ledelse af egne projekter fra rådgivning/tilbud til den endelige projektaflevering.

Du indgår i et tæt samarbejde med den øvrige organisation herunder salg, planlægning og montage.

Den ideelle kandidat:

  • Relevant håndværkermæssig baggrund med interesse for salg – gerne med erfaring som sælger til projektmarkedets aktører og beslutningstagere
  • Teknisk flair og interesse for at drive egne projekter
  • Udadvendt og kontaktskabende
  • God købmand og god i forhandling, selvstændig og beslutsom
  • Taler og skriver engelsk (dialog med koncernselskaber påkrævet)

Der tilbydes en spændende og selvstændig stilling. Novoferm er rivende udvikling og du bliver del af en engageret og kompetent team. Du bliver ansvarlig for din egen hverdag med hjemmekontor og tæt tilknytning til hovedkontoret i Odense. Løn modsvarer kvalifikationer indeholdende bonus- og pensionsordning, evt. firmabil, m.v.

Tiltrædelse efter aftale.

For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte Christian Enghave, 40 44 14 92, Lohff Management Consultants, eller Anders Majland, 21 25 03 02, Adm. Direktør hos Novoferm Danmark ApS. 

ANSØGNING ved at benytte linket Opret ansøgning placeret oven over denne stilling.

-----------------------------

Novoferm Danmark ApS,  www.novoferm.dk  er  en del af Novoferm Group og førende leverandør af industrielle døre, porte & logistiksystemer samt garageporte og automatik til private. Novoferm arbejder tæt sammen med entreprenører i hele Danmark og tilbyder et bredt udvalg af løsninger, således vores kunder kun behøves handle ét sted. Novoferm yder professionel rådgivning i alle projektets faser.