Opslag

Opslaget ikke længere aktivt

Trekantområdet

Projektchef

Virksomheden, der tilbyder energirådgivning til sine kunder, blev etableret for 30 år siden og har i alle årene haft en stabil vækst.

Du referer til Direktøren.

Du får selvstændigt ansvar for dine projekter og skal være i stand til at omsætte dine kunders ønsker til projektforslag, udbud, projektstyring og tilsyn.

Du har en fornuftig køreafstand til virksomheden. Det forventes, at du kan komme på kontoret flere dage om ugen.

Du har en teoretisk uddannelse som diplomingeniør, civilingeniør, maskinmester eller lignende.

Du har 10 års erfaring som ingeniør eller projektleder og det er en fordel, hvis du har erfaring inden for energirådgivning.

 

Personlige egenskaber:

  • Du er udadvendt og kontaktskabende. Du er resultatorienteret, har blik for kundens behov og vant til at kommunikere både internt og eksternt.
  • Du skal være en god dialogpartner med en direkte og ukompliceret kommunikationsform og være god til tværorganisatorisk samarbejde.
  • Du er dygtig til at planlægge og organisere og er vedholdende og struktureret i din arbejdsform.
  • Du er handlingsorienteret, besidder et godt overblik og har en høj stresstærskel, der gør dig i stand til at håndtere pressede situationer ved at bevare roen og prioriteringsevnen.
  • Du er analytisk med god forretningsforståelse med omhyggelighed og detalje, men har også evne til at have overblik.
  • Du er kvalitetsbevidst, kundeorienteret og god til at overholde aftaler og deadlines.
  • Du er en person, der er fleksibel i sin tankegang og dermed kan skabe et samarbejde på tværs i organisationen. En sympatisk og loyal personlighed, der har respekt for andre mennesker.

 

For yderligere oplysninger om stillingen kontakt venligst snarest partner Stig Andersen, Lohff management Consultants A/S på telefon 28346465 eller mail sa@lohff.dk.

ANSØGNING ved at benytte linket "Opret ansøgning" placeret oven over denne stilling.