Opslag

Opslaget ikke længere aktivt

Midtjylland

Regnskabschef-nyoprettet stilling

Til en mellemstor projekt- og produktionsvirksomhed i Midtjylland (Herning-Ikast området) søger vi en moderne regnskabschef, der kan integrere økonomistyring i et veletableret projektstyringssystem. En relevant baggrund kunne være nogle år som controller i en lignende virksomhedstype.

 

Virksomheden:

Virksomheden arbejder med projektleverancer til byggeriet over hele Danmark og med egen produktion til disse projekter. Projekterne styres via egne projektledere og egne medarbejdere i både produktionen og på de enkelte byggepladser.

 

Jobbeskrivelse:

Overordnet set bliver det dit ansvar:

  • Daglig ledelse og udvikling af økonomifunktionen, herunder styring af de månedlige stadevurderinger i samarbejde med den enkelte projektleder
  • Udarbejdelse af perioderegnskaber, rapportering af afvigelser samt løbende forecasts af selskabets likviditet
  • Budgettering og budgetopfølgning
  • Medvirke til optimering af indtjeningen

Virksomheden har sammen med Deloitte udviklet et regnearksbaseret projektledelsesværktøj, hvor det enkelte projekts økonomi er særdeles transparant og detaljeret. Den enkelte projektleder er ansvarlig for det sit projekt; men det er dit ansvar at realiserede poster er opdaterede.

De enkelte projekter løber over mange måneder, og dette regneark er derfor grundlaget for virksomhedens månedsregnskab. Du er et væsentligt omdrejningspunkt for at dette system kan fungere og give en korrekt vurdering af de enkelte projekters stader og øjeblikkelig værdi.

Endvidere kan nævnes følgende opgaver der naturligt ligger i økonomifunktionen:

  • Debitor/kreditor bogføring, herunder momsopgørelse
  • Løn for såvel timelønnede som funktionærer
  • Løbende styring af debitorer herunder debitorforsikring og kreditvurdering
  • Analyse, vurdering og godkendelse af evt. leasingaftaler, investeringer i driftsmidler, inventar, bygninger og IT i samarbejde med direktion
  • Proaktiv udarbejdelse af økonomiske analyser og controlleropgaver
  • Løbende kontakt til bankforbindelse, revisor, forsikringsselskaber m.fl.

Stillingen refererer til direktionen og regnskabschefen indgår centralt i ledergruppen.

 

Personprofil:

Du har en driftsøkonomisk baggrund som f.eks. cand.merc., HD i regnskab el.lign. med erfaring fra en projektorienteret produktionsvirksomhed. Ligeledes har du indgående kendskab til Visma e-conomic eller tilsvarende og du har naturligvis et niveau som superbruger af MS Excel.
Din faglige baggrund er opbygget over nogle år som f.eks. controller, hvor du har arbejdet med økonomistyring af projektleverancer og gerne med medarbejdere, der arbejder på forskellige byggepladser.

Personlige egenskaber:

Du har fokus på detaljer, men formår også at skabe og bevare overblik. Du arbejder systematisk, målrettet og resultatorienteret.

Som person er du moden med en naturlig gennemslagskraft. Du arbejder målrettet og resultatorienteret, og du evner at tænke i helheder og fremad. Du evner at kommunikere med kolleger og samarbejdspartnere på alle organisatoriske niveauer. Omgangstonen er uformel og uhøjtidelig.

Der er tale om en betydende stilling med meget stor indflydelse på den fremtidige udvikling og der tilbydes naturligvis attraktive ansættelsesvilkår i overensstemmelse hermed.

Fortrolig henvendelse og ansøgning

For yderligere oplysninger kontakt Partner Jan Abel Larsen på tlf. 2122 4866 eller CEO/Partner Preben Svendsen på tlf. 40 44 14 93.

Ansøgning via linket ”Opret ansøgning” placeret oven over denne stilling.