Opslag

Opslaget ikke længere aktivt

København

Manager

Ansvarlig for opbygning af en skandinavisk webshop (e-handelsplatform).

 

Danmon Group A/S er en efterspurgt teknologipartner for vores kunder og beskæftiger sig med salg af løsninger inden for broadcast-, telco- og mediaindustrien samt High-end AV-løsninger til større danske virksomheder og institutioner. Danmon Group er en del af den internationale koncern ”Dan Technologies A/S” med ca. 155 medarbejdere som med hovedkontor i Gentofte koordinerer koncernens globale aktiviteter. Koncernen har selskaber i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland, England, Spanien, Portugal og Vietnam.

 

Som Manager/projektleder bliver du ansvarlig for opbygning af en skandinavisk webshop (e-handelsplatform) til en af nordens førende udbydere af medieteknisk udstyr.

For at kunne vedligeholde og udbygge Danmon Groups position i Skandinavien som førende leverandør af udstyr til brug ved radio-, TV- og filmproduktion, professionel lyd samt generelt præsentationsudstyr, igangsætter vi nu opbygningen af en ny skandinavisk webshop, hvorigennem vore kunder i Danmark, Norge og Sverige kan foretage deres indkøb.

 

Dine primære arbejdsopgaver

Du bliver ansvarlig for opbygningen af webshoppen for det skandinaviske marked. Dit ansvarsområde vil bestå i at være den ledende koordinator på projektforløbet og være omdrejningspunktet for arbejdet med den digitale kundeoplevelse med følgende nøgleopgaver:

  • Du vil få ansvaret for at drive og udvikle vores E-commerce samtidig med, at du arbejder med de kanaler, der støtter op omkring den digitale kundeoplevelse.
  • Skabe en enkel og effektiv shopping-oplevelse. Undgå unødvendige designelementer og hold fokus på det vigtige, så det bliver så let som muligt for kunden at gennemføre en handel.
  • Integration med SoMe; Facebook, Instagram, LinkedIn osv.
  • Mulighed for lokal tilpasning for hvert land på produktniveau i produktkataloget samt kampagner og lignende.

Den ideelle kandidat

Det vil være en forudsætning, at du har flere års erfaring med E-commerce og digital marketing samt har indsigt i, hvad det vil sige at opbygge en ny skandinavisk handelsplatform og agerer professionelt i processen med opbygningen af denne.

Endvidere forventer vi, at du:

  • Er detaljeorienteret, god til at holde fokus og trives med deadlines.
  • Håndterer de problemstillinger, der skal til for at nå i mål med opgaven.
  • Tager ejerskab for projektet og drive det proaktivt.
  • Tager beslutninger med respekt for budgetter og deadlines.
  • Har et godt kendskab til Google og dets værktøjer.
  • Er i stand til at håndtere/forstå det norske og svenske sprog skriftligt.

Det vigtigste er, at du har kendskab til eksisterende og nye trends indenfor web-udvikling herunder online markedsføring og webshop.

Du tilbydes:

En nøgleposition som leder for denne del af virksomheden, hvor tæt samarbejde på tværs af afdelinger og lande og viden om det skandinaviske marked vil være en del af hverdagen og gøre denne spændende og udfordrende. Du vil få mulighed for at tilrettelægge og introducere samt videreudvikle platformen og ikke mindst få det overordnede ansvar for platformen fremadrettet.

Løn og ansættelsesvilkår fastsættes individuelt afhængig af din erfaring og kompetencer.

 

Ansøgning og yderligere oplysninger

Ansøgning ved at benytte linket "Opret ansøgning" placeret oven over denne stilling.

Yderligere oplysninger mv. kan rettes til partner Christian Enghave, Lohff Management

4044 1492 eller til marketingchef Gustav Clausen, Dan Technologies på 4596 8841.