Opslag

Opret ansøgning

København

Fugttekniker til Byggesagkyndig.nu

Arbejdsopgaver - din rolle

I det daglige varetager du opgaver af fugtteknisk karakter, skimmelsvampesager, forsikringssager, syn & skøn, køberrådgivning mv. Ligeledes kan opgaver som aflevering, 1 & 5 års gennemgange m.v. forekomme.

Dine opgave bliver booket af Byggesagkyndig.nu og vil være planlagt, booket og bekræftet af salgsafdelingen. Arbejdsdagen begynder typisk kl. 08.00 hos første kunde og slutter kl.16.00.

Byggesagkyndig.nu har et veludbygget fagligt og socialt fundament til alle ansatte, hvor du kontinuerligt vil opleve at videndeling og medarbejdernes trivsel er højt prioriteret.

Konceptet indebærer at du normalt som afslutning på dit besøg udarbejder en rapport med dine anbefalinger og hjælper kunden videre med deres problemer, hvilket skaber tryghed for kunden.

Der er ikke to opgaver, der er ens. Du er god til at lytte, afstemme forventninger, undersøge sagens omfang og årsager, skabe overblik over situationen samt rådgive og anbefale en handlingsplan.
Du trives med at arbejde systematisk, og arbejde inden for de rammer der er sat for konceptet.

 

Faglig / personlig baggrund / egenskaber

  • Gerne en håndværksmæssig baggrund.
  • Uddannelse som bygningskonstruktør eller ingeniør.
  • Gode kommunikative evner mundtligt og skriftligt på dansk og mundtligt på
  • Gode analytiske evner kombineret med flair for
  • Bor i den østlige og meget gerne nordøstlige del af Sjælland.
  • Udadvendt og naturlig serviceminded i mødet med
  • Lyttende, tillidsvækkende og god til at sætte dig ind i kundernes
  • Gerne kendskab til privatkunder fra tidligere stilling.
  • Har du en struktureret tilgang til dine opgaver, er effektiv og handlingsorienteret, og har styr på detaljen for derigennem at bevare

Virksomheden - www.byggesagkyndig.nu   -   (uddrag fra hjemmeside)

Byggesagkyndig.nu er en 100 % uvildig rådgivningsvirksomhed, hvis mål det er at rådgive private husejere. Vi er landsdækkende med hovedkontor i Hadsten, Jylland og en sjællandsk afdeling med adresse i Herlev. Vi er pt. 19 fastansatte medarbejdere.

Vi er markedsledende indenfor vores felt – uvildig byggerådgivning til private danske husejere. Vi har med succes opbygget et effektivt og stramt styret koncept med den gode kundeoplevelse i centrum. Vi møder kunderne i deres allerhelligste, deres hjem, og sætter en ære i at give fagligt velfunderet rådgivning og nærværende menneskelig sparring.

 

Kontakt og ansøgning

Du er velkommen til i fortrolighed at kontakte partner Stig Andersen 28346465 for yderligere oplysninger.

Ansøgning ved at benytte linket Opret ansøgning placeret oven over denne stilling.