Stillingsopslag

Opret ansøgning

Syddanmark

Transport- og Speditionschef

Vor kunde er en mellemstor transportvirksomhed med fuld fokus på indenlandsk lastbil transport og er beliggende i Padborg-området. Virksomheden er i god udvikling og søger en kvalificeret chef, der kan overtage den daglige drift af transportområdet. Der er tale om en nyoprettet stilling hvor du får ansvaret for 6 funktionærer og ca. 25 chauffører og du skal være den drivende kraft i udviklingen af driften. Samtidig indgår du i virksomhedens overordnede ledelse.

 

De væsentligste arbejdsopgaver bliver bl.a.:

  1. daglig ledelse omfattende medarbejderudvikling, ansættelser og afskedigelser m.m.
  2. udarbejdelse og implementering af forretningsplan for afdelingen
  3. disponering af gods
  4. ansvarlig for kundeservice og udvikling af området
  5. chaufførkontrakter m.m.
  6. kontakt til samarbejdspartnere

 

Personen

Vi forventer, at du med en uddannelse som f.eks. speditør har flere års ledelseserfaring fra branchen, hvor hovedfokus har været indenlandske transporter. Du er god til dansk, tysk og engelsk og bor inden for ca. 45 min. fra den dansk/tyske grænse.

Som person er det vigtigt, at du trives med både ledelse og drift og er vant til at skabe resultater både personligt og via din organisation. I en travl hverdag skal du kunne bevare overblikket og kontinuerligt have en struktureret arbejdsfacon. I forhold til kunder og eksterne samarbejdspartnere forventer vi en udadvendt og samarbejdsskabende profil.

For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte partner Preben Svendsen, 40 44 14 93, eller partner Jan Abel Larsen, 21224866 Lohff Management Consultants A/S.

 

ANSØGNING ved at benytte linket Opret ansøgning placeret oven over denne stilling.