Opslag

Opret ansøgning

Hillerød

Planlæggere vand og spildevand

Hillerød er i rivende udvikling, og de kommende år byder på planlægning af større byområder, infrastrukturplanlægning, nye transmissionsledninger til at forbinde nye bydele til kollektive fjernvarmenet, pumpestationer, separatkloakering, klimatilpasning, planlægning af spildevands- og regnvandssystemer, etablering af nye vandforsyningssystemer samt etablering af et nyt hospital og et nyt vandværk.

Hillerød Forsyning er en attraktiv, dynamisk arbejdsplads med høje ambitioner og en interessant portefølje af udfordrende projekter med fokus på en bæredygtig udvikling. Det samlede anlægsbudget er i størrelsesorden 800 mio. kr. til gennemførelse i de kommende år.

Der er derfor behov for at ansætte to planlæggere, som selvstændigt kan arbejde med planlægning og myndighedsbehandling i et tværorganisatorisk samarbejde

 

Om jobbet

Organisatorisk hører planlægningsområdet hjemme i en særskilt stabsfunktion under direktionen, Plan- og Myndighedsafdelingen, og planlæggerne refererer til lederen af denne.

Den ene planlægger skal arbejde med planlægningsfasen af spildevandsprojekter og den anden med planlægningsfasen af vandforsyningsstrukturer, indtil de overgår til udførelsesfasen. Planlægningsarbejdet sker i et tværorganisatorisk samarbejde internt omkring de praktiske løsninger og eksternt i samarbejde med kommunen og andre eksterne samarbejdspartnere herunder entreprenører og rådgivere.

Arbejdsområderne omfatter infrastrukturplanlægning, hvor du bruger din planlægningserfaring fra byudviklingsprojekter til at udvikle fremtidens nye bæredygtige løsninger indenfor forsyningsområdet.

Du vil blive understøttet af kolleger i de øvrige afdelinger om de praktiske løsninger, ligesom du vil have et tæt samarbejde med eksterne entreprenører, rådgivere, kommune og øvrige myndigheder.

Faglige og personlige kompetencer

Det er nok nødvendigt med en ingeniøruddannelse. Den ene stilling kræver solid erfaring med hydraulik og afløbsteknik, mens der i den anden er behov for erfaring med vandforsyningsstrukturer samt beregninger af rør – og pumpesystemer.  Du har gode kommunikations- og samarbejdsevner, og du har lyst til at bidrage med vidensdeling på kryds og tværs i organisationen.

Vi leder efter kandidater med følgende erfaring og personlige evner:

  • Planlægningserfaring med byudviklingsprojekter fra enten rådgiver, forsyningsvirksomhed, kommune eller evt. entreprenør
  • Erfaring i samarbejde med kommuner
  • Løsningsorienteret
  • Dialogskabende
  • Koordinerende og
  • Analytisk

Virksomheden tilbyder

Dette er en usædvanlig god mulighed for at deltage i store infrastrukturprojekter i en moderne smukt beliggende by i udvikling, og som prioriterer bæredygtighed. Du bliver en del af en organisation med 150 medarbejdere, der har et højt anerkendt niveau inden for forsyningsvirksomhed, hvor du kan demonstrere, at du kan bidrage med gode løsninger. Der er et stærkt fagligt miljø og en åben kollegial samarbejdsform hvortil kommer attraktive fysiske rammer.

Der tilbydes konkurrencedygtige løn- og pensionsforhold. Desuden er det virksomhedens ønske at bidrage til en sund balance mellem arbejde og fritid, og der er mulighed for hjemme arbejdsdage.

Yderligere information

For yderligere information kontakt i fortrolighed partner John Rosing tlf. 20 20 55 90 eller via e-mail jr@lohff.dk   

Stillingerne ønskes gerne besat snarest, men kan afvente den rette kandidat. Interviews udføres løbende. Al kommunikation behandles fortroligt, og dine oplysninger meddeles kun til vores klient efter aftale med dig. 

ANSØGNING

Ved at anvende linket Opret ansøgning placeret oven over denne stilling.