Opslag

Opret ansøgning

København

Projektchef byggebranchen

Baggrund

Vor kunde er en veletableret og meget stærk økonomisk funderet virksomhed inden for byggebranchen i København. Kunderne er primært pensionskasser og fonde.

Virksomheden, der er enkeltmandsejet, har på grund af vækst brug for ekstra ledelseskraft, hvorfor der søges en projektchef, der sammen med ejeren kan videreudvikle hele forretningen.

Profil

Det er vigtigt, at du har en god håndværksmæssig uddannelse og gerne suppleret med en overbygning som f.eks. konstruktør. Samtidig skal du have en interesse for at blive medejer over tid. Modellen herfor vil kunne tilpasses den enkelte kandidats økonomiske muligheder.

Hvis du allerede er selvstændig, har et godt netværk blandt håndværkere og måske endda selv betjener en fast portefølje af private kunder, vil vi på sigt være åbne over for et eventuelt partnerskab. Ligeledes hvis du selv har et mindre selskab i provinsen, f.eks. Aarhus, og ønsker et partnerskab, er vi også åbne over for denne mulighed.

Det er vigtigt, at du er faglig dygtig og forstår hvad god kvalitet er lige fra kundekontakt til aflevering af byggeopgaver. Derudover skal du have god forretningssans og forstå at styre en medarbejderstab til at yde det maksimale, men på en uhøjtidelig facon. Alle byggeopgaver er projektbasseret med en afgrænset tidshorisont, hvilket betyder at projektchefen skal have et fleksibelt mindset og være klar til hele tiden at tilpasse og optimere ressourcerne.

Det er vigtigt, at du har en god indsigt i alle it-baserede værktøjer inden for byggeri samt kender bygningsreglement, byggejura m.m. til bunds.

Opgaverne

Du skal dele ledelsesopgaverne med den nuværende ejer, men afhængig af din baggrund kunne opgaverne være:

  1. stedfortræder for direktøren
  2. administrative opgave herunder styring af byggeprojekter digitalt
  3. tilbudsgivning
  4. styring af konkrete byggeprojekter
  5. HR, løn og ledelse af medarbejdere
  6. kundekontakt

På sigt ser vi gerne, at den rette kandidat vil kunne overtage virksomheden helt.

Ansøgning

Hvis du vil vide mere om stillingen samt virksomheden, er du velkommen til at kontakte partner Preben Svendsen på telefon 40441493 eller partner Jan Abel Larsen på telefon 21224866.  

Ansøgning via linket Opret ansøgning placeret oven over denne stilling.