Opslag

Opret ansøgning

Sydjylland

Økonomichef

Kan du styre økonomien i en udviklingsorienteret virksomhed? Drives du af at lede og udvikle medarbejderne og skabe resultater? og er du den, der kan holde ledergruppens fokus på den økonomiske udvikling, budgetter og KPI´er? Så er du måske selvskrevet til denne spændende stilling.

Vor kunde er en mellemstor transportvirksomhed med fuld fokus på indenlandsk lastbil transport og er beliggende i Padborg-området. Virksomheden er i god udvikling og søger en økonomichef, der kan overtage den daglige ledelse og drift af økonomi-, HR- og IT- funktioner.

 

Jobbeskrivelse:

Overordnet set bliver du ansvarlig for den daglig ledelse og udvikling af økonomifunktionen, herunder:

  • Ansvarlig for Finansbogholderi, Kreditorbogholderi samt Debitorbogholderi, løbende korrespondance og rykkerprocedure. Løbende moms, løn m.m.
  • Udarbejdelse af perioderegnskaber, rapportering af afvigelser samt løbende forecasts af selskabets likviditet.
  • Økonomisk controlling, sparring og support til andre afdelinger i virksomheden.
  • Budgettering og budgetopfølgning (drift & likviditet).
  • Udarbejdelse af materiale til bestyrelsen.
  • Kontakt til bank, revisor, skat og andre myndigheder.
  • Aktiv deltagelse i virksomhedens ledergruppe.
  • Medvirke til optimering af indtjeningen.
  • Der er pt. i alt 4 medarbejdere i økonomifunktionen og du vil referere til direktionen og indgå centralt i ledergruppen.

Personprofil:

Du har en driftsøkonomisk baggrund som f.eks. cand.merc.(AUD), HD i regnskab el.lign. med erfaring fra en produktionsvirksomhed (gerne indenfor transportbranchen).

Du har erfaring med ledelse af en økonomifunktion, hvor evnen til at agere på såvel strategisk som taktisk/operationelt niveau er bevist. Vigtigt er også lyst og motivation for at være hands-on på processer og konkrete opgaver i økonomifunktionen.                     

 

Personlige egenskaber:

Som person er du selvstændigt arbejdende, taktisk og gerne strategisk tænkende, og du er i stand til at udfordre den øvrige ledelse ved at komme med forslag til forandringer og forbedringer i virksomhedsdriften og ledelsen.                   

Du har fokus på detaljer, men formår også at skabe og bevare overblik. Du arbejder systematisk, målrettet og resultatorienteret.                

I din adfærd er du moden med en naturlig gennemslagskraft, og du evner at tænke i helheder og fremad. Du evner at kommunikere med kolleger og samarbejdspartnere på alle organisatoriske niveauer. Omgangstonen er uformel og uhøjtidelig.

Der er tale om en betydende stilling med meget stor indflydelse på den fremtidige udvikling og der tilbydes naturligvis attraktive ansættelsesvilkår i overensstemmelse hermed.

 

Fortrolig henvendelse og ansøgning

For yderligere oplysninger kontakt Partner Jan Abel Larsen på tlf. 2122 4866 eller CEO/Partner Preben Svendsen på tlf. 40 44 14 93.

Ansøgning via linket ”Opret ansøgning” placeret oven over denne stilling.