Opslag

Opslaget ikke længere aktivt

Aarhus

Projektchef

Selskabet er en veletableret, velkonsolideret og bundsolid virksomhed med afdelinger forskellige steder i Danmark. Selskabet hører til blandt de største inden for segmentet.

Stillingen

Som projektchef i entrepriseafdelingen skal du selvstændigt planlægge og styre opgaver fra start til slut, samtidig med, at du er ansvarlig for at sikre, at arbejdsmiljø er en integreret del af byggeprocessen.

Du vil få ansvaret for et antal byggeledere/entrepriseledere.

En vigtig parameter i dit job, vil være at aflevere til tiden og sikre, at det virksomheden afleverer er af højeste håndværksmæssig kvalitet uden mangler.

Personen

Vi forestiller os, at du har en håndværksmæssig baggrund som f.eks. tømrer, suppleret med en byggeteknisk uddannelse som bygningskonstruktør, ingeniør eller tilsvarende.

Du er vant til at arbejde med en høj grad af skriftlig kommunikation og dokumentation i dit arbejde, herunder udarbejdelse af notater, referater m.v.

Det vil være en fordel, at du behersker de almindelige anvendte IT-værktøjer, Office-pakken, MS Project og gerne Visual Kalk.

Samarbejde er et af kerneord i virksomheden, hvor der er fælles fokus på fremdrift samtidig med, at medarbejdertrivsel er i højsædet. Denne kultur skal du kunne passe ind i og være en aktiv deltager i, for at virksomheden kan tilbyde kunderne den bedst mulige service og kvalitative stærke løsninger.

Ansøgning

Fortrolig henvendelse kan ske til partner Preben Svendsen på tlf. 40441493.

Ansøgning via linket ”Opret ansøgning” placeret oven over denne stilling.