Opslag

Opslaget ikke længere aktivt

Ringkøbing-Skjern Kommune

Erhvervsdirektør

Baggrund

Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd skal rekruttere en ny erhvervsdirektør. Direktøren bliver leder af 14 medarbejdere og et samlet budget på 12 mio. kroner. Endvidere er direktøren også leder af InnoVest og forventes at anvende ca. 10 pct. af sin tid her.

Ringkøbing-Skjern Kommune har valgt at delegere den lovpligtige erhvervsfremme til Erhvervsrådet og står med baggrund i både direkte driftsfinansiering samt ekstraordinære vækstmidler bag en væsentlig investering i den lokale erhvervsfremme.

Se mere på https://www.rserhverv.dk/

 

Om stillingen

Erhvervsrådet er en synlig samarbejdspartner for de lokale virksomheder og du skal derfor være både synlig og opsøgende i forhold til virksomhederne og skal kunne skabe sammenhæng til Erhvervsrådets ydelser.

Vi forventer, at du er kundeorienteret og har et indgående kendskab til det private erhvervsliv – og dermed også en klar forståelse for, hvordan Erhvervsrådet kan understøtte virksomhederne.

Du bliver drivkraft i udviklingen af strategiske tiltag med fokus på vækst og udvikling i kommunen.

Du agerer i spændingsfeltet mellem private medlemsorganisationer og det offentlige. Du finder vej i det offentlige erhvervsfremmesystem, bidrager til udviklingen af kommunens erhvervspolitiske strategi, spotter erhvervspolitiske tendenser – samtidig med at du plejer de private medlemmer.

 

Personprofil

Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund med stor erfaring indenfor:

  • Politisk samarbejde for eksempel fra interesseorganisationer eller lignende.
  • Projektledelse og -udvikling.
  • Faglig forståelse for virksomhedernes udfordringer.
  • Du har solide ledelsesmæssige erfaringer – gerne fra større produktionsvirksomheder.

Personlige egenskaber

  • Du har en naturlig gennemslagskraft og er en god kommunikator.
  • Du lytter og møder medarbejdere og samarbejdspartnere i øjenhøjde.
  • Du fokuserer mere på fremdrift end på processerne.

 

Ansøgning og henvendelse

Ansøgning ved at anvende linket "Opret ansøgning" placeret oven over denne stilling. Yderligere oplysninger om stillingen kan i fortrolighed fås ved henvendelse til partnerne Jan Abel Larsen på tlf. 21224866 eller Preben Svendsen på tlf 40441463.