Opslag

Opret ansøgning

Sønderjylland-Sydslesvig

Nøglemedarbejdere til bank

Stillingerne

Vil du med på holdet i en spændende bank der er under forandring, er dette sikkert noget for dig.

I første omgang er vi ude efter en dygtig kundesupporter og en erfaren privatkunderådgiver, men flere stillinger bliver senere opslået med samme sigte; nemlig fortsat udvikling og spændende forandringer. Banken har kunder på begge sider af landegrænsen. Banken er et dynamisk, ambitiøst og værdibaseret pengeinstitut med korte beslutningsveje.

For Kundesupporteren gælder, at vi gerne ser kandidater med en salgsorienteret kontormæssig baggrund fra betroede stillinger, hvor service og kundesupport har været vigtige elementer.

For Privatkunderådgiveren ser vi gerne kandidater med en bankfaglig uddannelse hvor fokus har været kunderådgivning og opsøgende salgsmæssige aktiviteter.

 

Mulighederne

Begge stillinger er attraktive med fokus på drift og udvikling. Tonen er uformel og der gives en stor grad af frihed og fleksibilitet. De personlige udviklingsmuligheder er for dig der vil og kan noget meget store. Du skal selv ville og vi skubber på. Lønpakken vil modsvare din erfaring og kvalifikationer.

Kendskab til bankdrift samt alm. gode kundskaber på såvel dansk som tysk er et must.

 

Fortrolighed og ansøgning

Du kan i fortrolighed kontakte partner Preben Svendsen for yderligere oplysninger på tlf. +45 40441493. Dit navn vil ikke blive viderebragt uden din tilladelse.

Ansøgning ved at anvende linket ”Opret ansøgning” placeret oven over denne stilling.