Opslag

Opslaget ikke længere aktivt

Sønderjylland

HR-ansvarlig

Sønderjyllands Revision er en af regionens store revisionsselskaber med ca. 80 medarbejdere fordelt på afdelingerne i Aabenraa, Sønderborg og Padborg. Til at understøtte denne udvikling skal der ansættes en erfaren HR-ansvarlig, der får ansvaret for hele HR-området på alle 3 kontorer.

 

Opgaverne bliver blandt andet:

  1. at kunne tiltrække nye unge medarbejdere direkte fra de relevante undervisningsinstitutioner
  2. at gennemføre ansættelser generelt inkl. afprøvning
  3. at fastholde nuværende medarbejderstab gennem uddannelse, sociale arrangementer mm
  4. at afholde samtaler med medarbejdere, der forlader selskabet.
  5. at foretage kontinuerlig udvikling af medarbejdersamtalesystemet
  6. at gennemføre trivselsanalyser
  7. at repræsentere Sønderjyllands Revision overfor virksomheder, undervisningsinstitutioner mm
  8. at løse ad hoc opgaver inden for HR
  9. at holde tæt kontakt til alle 3 kontorer
  10. at deltage i ledermøderne

 

Din Baggrund

Du har relevant uddannelsesmæssig erfaring med hele HR-området, ligesom du er vant til at arbejde med mange typer af opgaver på en selvstændig facon. Der er altid hjælp at hente i organisationen, men det forventes at du er stærk på IT-værktøjer generelt. Virksomheden er selvfølgelig indstillet på den nødvendige efteruddannelse af dig. Administrative opgaver inden for f.eks. jura og kontrakter er placeret på en anden medarbejder i organisationen.

Det er vigtigt at vedkommende er velstruktureret og god til at skabe overblik i en travl hverdag, som altid præger revisionsverdenen. Virksomheden er veludviklet på HR-området, men der er altid brug for videreudvikling af systemer mm. Det er også vigtigt at den nye medarbejder bor i området, så der er kortest mulig afstand til Aabenraa, Sønderborg og Padborg. 

Ansøgning

Du kan i fortrolighed kontakte partner Preben Svendsen på tlf. 40441493 for yderligere oplysninger. Ansøgning ved hjælp af linket "Opret ansøgning" placeret oven over denne stilling.