Sales Preparation

Mindre virksomheder

Sales Preparation er en proces med sigte på at sælge/overdrage en virksomhed.

 

Hvordan kan jeg hæve værdien ud af min virksomhed?

Som virksomhedsejer håber du naturligvis på, at du en dag kan sælge din gode virksomhed og hæve den opsparede værdi.

Desværre kan dette ofte være et ønske eller en drøm, der ikke kan realiseres. F. eks. af den simple grund, at du selv varetager den daglige drift.

 

Sales Preparation

Igennem årene har vi specialiseret os i at finde en løsning til at få virksomheden solgt.

Oftest handler det om at få ansat en betroet medarbejder, eksempelvis en salgschef, som både kan bidrage med at vækste virksomheden og gradvist få mulighed for at overdrage virksomheden helt eller delvist.

 

Kontakt partner Stig Andersen på tlf. 28 34 64 65, partner Preben Svendsen tlf. 40 44 14 93 for yderligere oplysninger.​

 

Fortrolighed

Diskretion og fortrolighed er et must når vi arbejder med hel eller delvis afhændelse af en virksomhed. Måske endda et livsværk. Vi er derfor særdeles omhyggelige med at sikre en fortrolig og lukket proces, hvor kandidater der modtager materiale om virksomheden skal underskrive en fortrolighedserklæring.

 

 

  

Investor Database

Er du interesseret i som investor at investere aktivt eller passivt i en virksomhed, enten for at optimere din formue eller med henblik på at blive selvstændig og få foden under eget bord, bør du oprette dig i vores Investor Database.

 

     Link til Investor Databasen