Opslag

Opslaget ikke længere aktivt

Storkøbenhavn

Ejer - Direktør

Virksomheden

Virksomheden blev grundlagt i 1976 og har siden udviklet sig til en førende dansk virksomhed indenfor for den grafiske branche.

Virksomheden har udviklet et unikt forretningskoncept, der med hensyn til kvalitet, leveringstid og op-fyldelse af specielle kundebehov ligger helt i toppen.

Den har placeret sig i en speciel niche som underleverandør til blandt andet medico- og elektronikindu-strien, hvor der bliver stillet ekstra store krav til det færdige produkt.

Virksomheden er sund og stabil, og har gennem en årrække været overskudsgivende. Den tæller blandt sine faste kunder større, kendte danske virksomheder.

Mulighederne

Mulighederne er store for den ny ejer/direktør, idet der er et betydeligt uudnyttet vækstpotentiale ved en videre udvikling indenfor flere af de nøgleområder, som tilsammen udgør virksomhedens aktiviteter.

Brancheerfaring er ikke nødvendig, men hvis den nye ejer/direktør er en god leder samt stærk på et eller flere af felterne markedsføring/salg, teknik eller produktion, vil mulighederne være store for, at investeringen bliver succesfuld

Antal medarbejdere: 10

Yderligere information kan i fortrolighed indhentes hos:

Partnerne

Preben Svendsen, tlf. 40441493, psv@lohff.dk     

Stig Andersen, tlf.: 2834 6465, sa@lohff.dk

John Rosing, tlf.: 20205590, jr@lohff.dk